جلسه معارفه گروه مهندسی کامپیوتر

جلسه معارفه گروه مهندسی کامپیوتر

چهارشنبه 6 آذرماه 98 در سالن همایش پردیس 1، جلسه معارفه ورودی های جدید، با حضور دانشجویان دوره کارشناسی ورودی 98 و اعضای هیات علمی گروه مهندسی کامپیوتر و معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه خیام برگزار گردید.

در این جلسه جناب آقای عمویی، معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه پس از خوش آمد گویی به حاضرین، امکانات، فضاها، انجمن ها و فرصت های مهیا شده برای استفاده دانشجویان در دانشگاه را توضیح دادند.

سرکار خانم دکتر غفاریان، مدیر گروه مهندسی کامپیوتر به معرفی رشته، اعضای هیات علمی و اهداف گروه پرداختند. همچنین ایشان مقررات و ضوابط آموزشی دوره کارشناسی را به دانشجویان توضیح دادند.

سپس به دانشجویان، شرکت در انجمن علمی گروه، کارگروه مسابقات برنامه نویسی، رباتیک و سمینارهای هفتگی را توصیه نمودند.

همچنین اعضای هیات علمی حاضر در جلسه به معرفی زمینه های علمی و پژوهشی علاقمند خود پرداختند.

ثبت توسط : مرکز آمار، اطلاعات و امور رایانه ای تعداد بازدید : ۲۰۹۴ مشاهده نسخه چاپی اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی