کارگاه آموزش تنظیم چک و سفته

کارگاه آموزش تنظیم چک و سفته

امروزه با افزایش کاربرد چک در معاملات و افزایش خطرات ناشی از اشتباهات و کلاهبرداری‌ها در یک سند تجاری و همچنین کاربرد سفته در تضمین، انجمن علمی گروه حسابداری دانشگاه خیام گارگاهی را با حضور استاد رضا گلمکانی _وکیل پایه یک دادگستری برگزار نمود تا دانشجویان با نکات تنظیم این اسناد تجاری آشنایی کافی را کسب نمایند.

کارگاه مذکور در ساعت 10:10 آغاز شد و در ساعت 11:50 به اتمام رسید. کلاس با استقبال 38 دانشجوی حسابداری و مدیریت برگزار گردید.

کلاس با توجه به کارگاهی بودن آن و پر کردن اسناد توسط دانشجویان و همچنین ارائه نکات و تجربیات ارزشمند استاد گلمکانی، بسیار مفید و مورد استقبال واقع شد.

ثبت توسط : مرکز آمار، اطلاعات و امور رایانه ای تعداد بازدید : ۱۴۰۰ مشاهده نسخه چاپی اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی