برگزاری جشن یلدا در خوابگاه دختران خیام

برگزاری جشن یلدا در خوابگاه دختران خیام

مراسم آئینی، سنتی یلدا در خوابگاه دختران خیام به همت معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه، دانشجویان بسیج خواهران، دانشجویان ساکن در خوابگاه و سایر عوامل و دست اندرکاران واحد دانشجویی و فرهنگی و سرپرستان خوابگاه به شکل باشکوهی در روز شنبه مورخ 98/9/30 در خوابگاه دختران خیام برگزارگردید. این مراسم که با مدیریت تیمی از جمع دانشجویان خوابگاه و عوامل مذکور اداره می شد. با میزآرایی، میوه آرایی و فضاسازی محیطی همراه بود که تقریبا شور و شوق همراه با فعالیت یک هفته ای دانشجویان را به دنبال داشت میوه ها، کیک ها، آجیل و سایر ملزومات شب یلدا به شکل زیبایی تزیین شده بود و دانشجویان را به صورت فردی و جمعی گرد خود جمع نمود در این مراسم که با حضور استاد موسوی عضو هیئت موسس دانشگاه، معاونت و مدیریت دانشجویی و فرهنگی، کارشناسان و سرپرستان و سایر ...برگزار شد از دانشجویان فعال در امور خوابگاه و برنامه های فرهنگی تقدیر و تشکر بعمل آمد. همچنین در این مراسم با برگزاری مسابقه و دعوت از متولدین پاییز با سالروز ولادت این دانشجویان نیز جشن گرفته شد در پایان این مراسم دانشجویان ضمن استفاده از تنقلات فراهم شده پس از صرف شام مراسم را ترک نمودند.

معاونت فرهنگی و دانشجویی

ثبت توسط : مرکز آمار، اطلاعات و امور رایانه ای تعداد بازدید : ۲۳۴۹ مشاهده نسخه چاپی اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی