برگزاری کارگاه آموزشی کنزیوتیپ

برگزاری کارگاه آموزشی کنزیوتیپ

این کارگاه در تاریخ 98/9/29 از ساعت 8 صبح الی 14 با تدریس جناب آقای دکتر تیمور درزابی (عضو هیات علمی دانشگاه شهید منتظری)، زیر نظر هیات هندبال  استان خراسان رضوی و با همکاری انجمن علمی علوم ورزشی دانشگاه خیام در سالن ورزشی پردیس 2 برگزار شد.

در این کارگاه 40 نفر از دانشجویان تربیت بدنی حضور داشتند که در انتهای برنامه و پس از یادگیری استفاده از تیپ سفید برای فیکس کردن مفاصل و طریقه استفاده صحیح از کنزیوتیپ گواهی حضور در کارگاه را دریافت کردند. این کلاس کاملا کاربردی بود و بیشتر به صورت علمی برگزار شد و شرکت کننده ها به خوبی مطالب مطرح شده در کلاس را یاد بگیرند.

ثبت توسط : مرکز آمار، اطلاعات و امور رایانه ای تعداد بازدید : ۲۸۱۶ مشاهده نسخه چاپی اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی