مراسم تقدیر از انجمن علمی زبان انگلیسی

مراسم تقدیر از انجمن علمی زبان انگلیسی

در تاریخ یکشنبه ۲۳ خرداد ۱۴۰۰، از انجمن علمی زبان انگلیسی به عنوان یکی از انجمن های فعال دانشگاه خیام تقدیر به عمل آمد.

این مراسم ساعت یازده صبح با حضور مسئولین محترم دانشگاه، جناب آقای عمویی معاونت محترم فرهنگی دانشجویی، سرکار خانم طباطبایی استاد مشاور انجمن علمی زبان انگلیسی، سرکار خانم سرایی کارشناس انجمن های علمی در امور فرهنگی و جناب آقای خدادادی در اتاق شورا برگزار شد.

در ابتدا ضمن خوش آمد گویی، جناب آقای اردلان قمری دبیر محترم انجمن، با پخش کلیپی به شرح برنامه های برگزار شده توسط انجمن علمی زبان انگلیسی در چند دوره پیش پرداختند و سپس جناب آقای عمویی و سرکار خانم طباطبایی و سرکار خانم سرایی و جناب آقای خدادادی در باب اهمیت فعالیت های دانشجویی و انجمن های علمی سخنرانی کردند.

در انتها، ضمن تشکر از زحمات اعضا و سرکار خانم طباطبایی استاد مشاور انجمن، با اهدای لوح تقدیر از هریک از اعضا تقدیر شد.

اعضای انجمن علمی زبان انگلیسی:

آقای اردلان قمری دبیر انجمن دانشجوی کارشناسی مترجمی ورودی ۹۶

خانم نسرین فلاح منشی انجمن دانشجوی کارشناسی ارشد زبان و ادبیات انگلیسی ورودی ۹۹

آقای آرسام حمیدی فر دانشجوی کارشناسی مترجمی ورودی مهر ۹۶

خانم محدثه سالاری دانشجوی کارشناسی زبان و ادبیات انگلیسی ورودی مهر ۹۷

آقای محمد علی نیا دانشجوی کارشناسی زبان و ادبیات انگلیسی ورودی مهر ۹۷

آقای ایمان آل ابراهیم دانشجوی کارشناسی مترجمی ورودی مهر ۹۷

خانم هلیا علیپور دانشجوی کارشناسی زبان و ادبیات انگلیسی ورودی مهر ۹۸

آقای رضا شکیبا دانشجوی کارشناسی زبان و ادبیات انگلیسی ورودی مهر ۹۸

انجمن علمی زبان انگلیسی دستاورد های زیادی طی سه دوره اخیر داشته است که نمونه بارز آن، حضور و راهیابی به سیزدهمین جشنواره ملی حرکت به عنوان تنها نماینده دانشگاه خیام بوده است، این جشنواره به صورت مجازی در اسفند ماه 1399 به میزبانی دانشگاه علم و صنعت برگزار شد. در دوران شیوع ویروس کرونا و پیشرفت امر آموزش در بستر مجازی، انجمن علمی در سال تحصیلی 1399-1400 افتخار برگزاری چهار وبینار موفقیت آمیز را داشت که با استقبال بی نظیر شرکت کنندگان همراه بود. وبینار الفبای برند سازی شخصی در دنیای آنلاین ویژه مدرسین زبان انگلیسی در آبان ۱۳۹۹، وبینار نشست مجازی انجمن علمی زبان انگلیسی با ورودی های ۹۹، وبینار نقش بازی جدی در تدریس زبان در آذر ۹۹ به مناسبت بزرگداشت هفته پژوهش و وبینار سلسله سمینار های مدرنیسم در ادبیات و رمان در اردیبهشت ۱۴۰۰ از برنامه های برگزار شده در سال تحصیلی 1400-1399 بوده است.

در سال تحصیلی 1398-1399، انجمن علمی زبان انگلیسی افتخار برگزاری هشت برنامه را داشت. کارگاه نرم افزار ساخت، ویرایش و ترجمه زیر نویس فیلم، کارگاه آشنایی با دوره های آموزشی آنلاین، برگزاری بازی های فکری به زبان انگلیسی در دو نوبت، نشست انجمن علمی زبان با ورودی های ۹۸، نخستین سمینار تخصصی بررسی رمان های پردیس، برپایی غرفه انجمن علمی زبان انگلیسی در بیستمین نمایشگاه بین المللی مشهد در هفته پژوهش، سمینار آشنایی با پایگاه های اطلاعاتی ویژه دانشجویان کارشناسی ارشد و سمینار نقش مترجم در ترجمه اصطلاحات از برنامه های برگزار شده در سال تحصیلی 1398-1399 بوده است.

در سال تحصیلی 1397-1398، انجمن علمی زبان موفق به برگزاری ده برنامه شد. سمینار آشنایی با آزمون های استاندارد انگلیسی، نشست انجمن علمی زبان انگلیسی با ورودی های ۹۷، کارگاه فشرده گرامر زبان انگلیسی، سمینار چگونه مغز خود را رشد و نمو دهیم، کارگاه آموزش نرم افزار ترجمه یار ترادوس در دو دوره (ویژه دانشجویان و اساتید)، کارگاه ۳۲ ساعته تربیت مدرس آیلتس، کارگاه تربیت مدرس زبان انگلیسی در دو نوبت (جمعا ۲۴ ساعت) و سلسله سمینار های مدرنیسم در ادبیات و رمان از برنامه های برگزار شده در سال تحصیلی 1397-1398 بوده است.

ثبت توسط : مرکز آمار، اطلاعات و امور رایانه ای تعداد بازدید : ۲۱۶۴ مشاهده نسخه چاپی اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی