وبینار آشنایی با فرایند کارآموزی

وبینار آشنایی با فرایند کارآموزی

"وبینار آشنایی با فرایند کارآموزی" با حضور و سخنرانی جناب آقای مهندس احسان قاسمی مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان فرافن طوس ـ مهندس محمدجعفر عین القضاة نایب‌رئیس انجمن فنی، مهندسی و مشاوره‌ای خراسان رضوی و دکتر صفریان مدیر دفتر ارتباط با صنعت و جامعه دانشگاه خیام روز دوشنبه 16 اسفندماه 1400، ساعت ۱8 الی 20 به‌صورت آنلاین برگزار گردید.

در این وبینار مهندس قاسمی ابتدا به نقش دروس دانشگاهی در کسب دانش و اهمیت کارآموزی در کسب مهارت پرداختند. در ادامه جناب مهندس عین القضاة از کارآموزی به‌عنوان یک فرصت طلایی یاد کردند و به اهمیت آن در کسب شغل مناسب در آینده اشاره نمودند. در پایان دکتر صفریان به شیوه‌های مختلف انتخاب محل کارآموزی برای رشته‌های مختلف در دوره کارآموزی (تفاوت در شیوه انتخاب محل، معرفی سایت‌های مهم و ...) و انتخاب نهایی محل کارآموزی و شیوه انتخاب استاد کارآموزی و معرفی فرایند کارآموزی در سامانه کارآموزی دانشگاه خیام پرداختند.

به‌تمامی دانشجویانی که قصد انتخاب واحد کارآموزی و انتخاب محل کارآموزی را دارند توصیه می‌گردد پیش از هر اقدامی به گزارش این وبینار توجه نمایند.

فیلم وبینار آشنایی با فرآیند کارآموزی

ثبت توسط : مرکز آمار، اطلاعات و امور رایانه ای تعداد بازدید : ۱۰۶۱ مشاهده نسخه چاپی اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی