مصاحبه‌ای با نویسنده‌ی کتاب مزرعه‌ها

انجمن علمی زبان و ادبیات فارسی تصمیم گرفت کتابی را از زبان خود نویسنده آن به مخاطبان معرفی کند. کتاب «مزرعه‌ها» انتخاب شد و از خانم دکتر ناهید هاشمیان در تاریخ 1401/09/15 برای توضیحات مرتبط درباره کتاب دعوت به عمل آمد. ایشان از چگونگی تألیف کتاب و محتوای آن سخن گفتند. همچنین از ویژگی‌های داستان‌نویسی و فن‌های نویسندگی دخیل در متن کتاب هم نکته هایی ارزشمند بیان کردند.

پس از آن مخاطبان سوالاتی پیرامون کتاب مطرح کردند و پاسخ آن را از زبان شیرین خود نویسنده جویا شدند. سپس جلسه به پایان رسید و عکسی به یادگار برای حسن ختام برنامه گرفته شد.

امید است که با برگزار کردن چنین برنامه هایی، مردم بیشتری را به مقوله کتاب و کتابخوانی مشتاق سازیم.

ثبت توسط : مرکز آمار، اطلاعات و امور رایانه ای تعداد بازدید : ۴۱۱ مشاهده نسخه چاپی اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی