سمینار انتخاب واحد و معارفه دانشجویان حسابداری و مدیریت

سمینار معارفه دانشجویان مدیریت و حسابداری و آشنایی با نحوه انتخاب واحد درتاریخ پانزدهم دی ماه 1401 ساعت ۱۲ با حضور گروه انجمن های مدیریت و حسابداری با ارائهدبیران انجمن آقایان فرهمند و عرفانی منش و باقی اعضای گروه انجمن مدیریت، و همچنین باحضور جناب آقای راعی مدیرگروه محترم گروه حسابداری و مدیریت در سالن آمفی تئاتر دانشکده معماری برگزار گردید.

مطالبی که دراین سمینار به آنها اشاره شد عبارتند از:

۱-آشنایی با چارت درسی

۲-نحوه انتخاب واحد

۳-آشنایی با قوانین دانشگاه

۴-آشنایی با دبیران انجمن علمی و اعضای آنهاو...

5- آشنایی با مدیر گروه محترم

6- پاسخ به سوالات دانشجویان

که دراین سمینار که باحضور حداکثری دانشجویان ورودی جدید بود برگزار گردید و تلاش دبیران انجمن مدیریت و حسابداری براین بود که با آشناکردن دانشجویان ورودی جدید با نحوه انتخاب واحد، بتوانند از مشکلاتی که بعدها ممکن است برای دانشجویان به وجود بیاید جلوگیری کنند.

ثبت توسط : مرکز آمار، اطلاعات و امور رایانه ای تعداد بازدید : ۴۷۹ مشاهده نسخه چاپی اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی