اولین کارگاه کار با تلسکوپ در قرن جدید!

کارگاه های کار با تلسکوپ از جمله کارگاه های عملی جذابی هستند که با هدف توانمندسازی مخاطبان نجوم در کار با تلسکوپ و تنظیم آن برگزار می گردند.

دانشگاه خیام نیز با در اختیار داشتن یکی از رصدخانه های مدرن مشهد، همواره از برگزار کنندگان دوره های رصد و آموزش کار با تلسکوپ بوده است.

کارگاه اخیر کار با تلسکوپ دانشگاه که به همت گروه فیزیک و هسته پژوهشی نجوم و اپتیک، در روز پنجشنبه مورخ 4 خرداد ماه و همزمان با مقارنه زهره و ماه برگزار گردید، پذیرای 35 نفر از دانشجویان رشته اپتیک و لیزر بود.

در این برنامه، شرکت کنندگان علاوه بر فراگیری اصول کار با تلسکوپ، خود به تنظیم تلسکوپ و عکاسی از آسمان شب نیز پرداختند. امیدواریم بتوانیم در برنامه های آینده، پذیرای سایر علاقمندان به نجوم نیز باشیم.

ثبت توسط : مرکز آمار، اطلاعات و امور رایانه ای تعداد بازدید : ۲۷۵ مشاهده نسخه چاپی اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی