گزارش برگزاری سمینار آشنایی با بازی‌وارسازی

انجمن علمی زبان انگلیسی دانشگاه خیام در تاریخ 17 خردادماه 1402 سمینار آشنایی با بازی‌وارسازی را ویژه تمامی دانشجویان برگزار کرد. سخنران این سمینار جناب آقای شهاب‌الدین تقوی دانش آموخته‌ مدیریت ارشد کسب و کار، کارشناس زبان و ادبیات انگلیسی و مدرس زبان انگلیسی بودند.

بازی‌وارسازی یا همان Gamification بنا بر تعریف درج شده در صفحه ویکی‌پدیا استفاده از خصوصیت‌ها و تفکرهای بازی گونه در زمینه‌هایی است که ماهیت بازی ندارند. بازی انگاری را می‌توان مفهومی قدیمی دانست که چند سالی است دیدگاهی آکادمیک و منسجم به خود گرفته است. مفهوم اولیه بازی انگاری را می‌توان اینطور بیان کرد:

استفاده کردن از معیارهایی که انگیزه مخاطب را به صورت طبیعی برای تعامل برمی‌انگیزد. از آنجا که یکی از عوامل جذاب برای انسان تفریح و بازی است، این نقطه را می‌توان همان نقطه آغازین مفهوم بازی انگاری دانست.

سرفصل مطالب سمینار:

راهکارهایی برای خلاقیت

بررسی نمودارهایی از وضعیت بازی‌های دیجیتال در ایران

ماهیت و اهمیت بازی

ویژگی های بازی و انواع آن

بازی‌وارسازی چه چیزی نیست؟!

انواع بازیکن

انواع بازی‌وارسازی

ابزارهای آنلاین برای بازی‌وارسازی کلاس های آموزشی

ثبت توسط : مرکز آمار، اطلاعات و امور رایانه ای تعداد بازدید : ۳۳۶ مشاهده نسخه چاپی اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی