برگزاری دوره آموزشی نرم افزار solidworks

برگزاری دوره آموزشی نرم افزار solidworks

دوره آموزشی نرم افزار solidworks

با کمک سالیدورک به راحتی می توان نقشه های دوبعدی از اجسام ترسیم کرده و آنها را مدل کرد. در واقع می توان بدون درگیری با محاسبات مورد نیاز نقشه کشی صنعتی، شکل خود را ساخت و با استفاده از محیط طراحی نما و نقشه، سه جهت شکل خود را استخراج کرد. نرم افزار solidworks امکانات و ابزار های زیادی برای کارهایی مانند مدل سازی و عملیات ورق کاری، جوش کاری، ریخته گری، قالب سازی، تزریق پلاستیک، جوش دادن قطعات و همچنین تحلیل تنش و مدلسازی رفتار و مقاومت قطعه تحت بارگذاری های گوناگون دارا می باشد.

دوره اموزشی نرم افزار سالید ورک ۱۰۰ ساعت در بهمن ماه ۱۴۰۱ برای دانشجویان علاقه مند با همکاری سازمان فنی و حرفه ای کشور در دانشگاه خیام توسط انجمن مکانیک شروع شد که در اخر تمامی شرکت کنندگان موفق به اخذ مدرک فنی و حرفه ای در خرداد ماه ۱۴۰۲ شدند.

ثبت توسط : مرکز آمار، اطلاعات و امور رایانه ای تعداد بازدید : ۳۰۵ مشاهده نسخه چاپی اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی