برگزاری دوره آموزشی نقشه‌خوانی صنعتی (مکانیک)

برگزاری دوره آموزشی نقشه‌خوانی صنعتی (مکانیک)

دوره آموزشی نقشه‌خوانی صنعتی (مکانیک)

یکی از مشکلات و معضلات دانشجویان و هم‌چنین مهندسین جوان تازه فارغ التحصیل شده این است که بعد از آموزش نقشه کشی صنعتی در دوران دانشجویی هنگام ورود به صنعت، توانایی لازم جهت خواندن و تحلیل و تفسیر نقشه‌های قطعات و دستگاه‌های صنعتی را ندارند. از طرفی بسیاری از افراد که در شرکت‌های تولیدی و صنعتی مشغول به کار هستند به دلیل این که زمینه شغلی آن‌ها با زمینه تحصیلیشان متفاوت بوده است با نقشه های صنعتی مشکل دارند و از این که درک درستی از نقشه‌ها ندارند رنج می‌برند. در این دوره با آموزش‌هایی که داده می ‌شود اولاً قدرت تجسم شرکت کننده ها در زمینه نقشه خوانی قطعات صنعتی تقویت می‌شود و ثانیا با مشاهده انواع نقشه های قطعات و دستگاه‌های صنعتی قادر خواهند بود نقشه های مختلف صنعتی  در زمینه مهندسی مکانیک را تحلیل و تفسیر نمایند.

برگزاری دوره مقدماتی نقشه خوانی صنعتی برای دانشجویان مهندسی مکانیک به مدد انجمن علمی این رشته با تدریس سرکار خانم منا محمدی در ۱۰ جلسه در خرداد ماه ۱۴۰۲ برگزار شد.

ثبت توسط : مرکز آمار، اطلاعات و امور رایانه ای تعداد بازدید : ۴۵۶ مشاهده نسخه چاپی اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی