گزارش سمینار موفقیت در مسیر برنامه نویسی

گزارش سمینار موفقیت در مسیر برنامه نویسی

سمینار« موفقیت در مسیر برنامه نویسی »

انجمن علمی گروه مهندسی کامپیوتر دانشگاه خیام در تاریخ 23 اسفند 1402 ، با استقبال دانشجویان گرامی ، سمیناری را با عنوان « موفقیت در مسیر برنامه نویسی » با همکاری شرکت سینان سافت با سخنرانی دکتر سعیدرضا مخمل باف و مهندس مصطفی بافندگان برگزار کرد.

در این سمینار به معرفی جناب دکتر مخمل باف و افتخارات ایشان در مسیر برنامه نویسی پرداخته شد و ایشان از زبان های مختلف و آینده شغلی مسیر برنامه نویسی با دانشجویان صحبت کردند. همچنین مهندس بافندگان انواع تایپ های شخصیتی را به دانشجویان معرفی کردند که هر تایپ شخصیتی می تواند در چه حوزه ای از برنامه نویسی مشغول به کار شود.

همچنین در این سمینار علاوه بر پذیرایی از دانشجویان ، در آخر سمینار جوایزی به دو نفر از دانشجویان به قید قرعه هدیه داده شد.

ثبت توسط : مرکز آمار، اطلاعات و امور رایانه ای تعداد بازدید : ۷۰۹ مشاهده نسخه چاپی اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی