کارگاه ویرایش مقدماتی تصاویر نجومی همراه با آموزش مقدماتی نرم افزار فتوشاپ

کارگاه ویرایش مقدماتی تصاویر نجومی همراه با آموزش مقدماتی نرم افزار فتوشاپ

هسته پژوهشی نجوم و اپتیک با همکاری انجمن نجوم مشهد کارگاه "ویرایش مقدماتی تصاویر نجومی همراه با آموزش مقدماتی نرم‌افزار فوتوشاپ" را در تاریخ پنجشنبه 22 تیر 1402 از ساعت 15:30 الی 19 و جمعه 23 تیر 1402 از ساعت 15:30 الی 19 در دانشگاه خیام (واقع در قاسم‌آباد، بلوار شهید رفیعی، شهید رفیعی 17) برگزار کردند. در این کارگاه ضمن آشنایی مقدماتی با نرم‌افزار فوتوشاپ، مبانی ویرایش تصاویر نجومی با این نرم‌افزار آموزش داده شد. همچنین روش ساخت ویدئوهای تایم لپس و تهیه تصاویر رد ستارگان نیز بیان شد.

شرکت کنندگان با همراه داشتن رایانه قابل حمل، با نرم افزار فوتوشاپ نسخه Adobe Photoshop CC 2017 یا نسخه‌های بالاتر آن آشنا شدند و با نصب پلاگین Camera RAW، مهارت استفاده از قابلیت‌های این افزونه برای پردازش دقیق‌تر تصاویر را فرا گرفتند.

ثبت توسط : مرکز آمار، اطلاعات و امور رایانه ای تعداد بازدید : ۴۴۴ مشاهده نسخه چاپی اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی