نشست صمیمی با جانبازان دفاع مقدس

در تاریخ چهارشنبه 1402/07/05 مصادف با هفته دفاع مقدس و با هماهنگی قبلی با مرکز جانبازان امام خمینی دو نفر از جانبازان دفاع مقدس بنام های آقایان سردار غلام حسین صفایی و حاج حسین قلیزاده به دانشگاه دعوت شدند و در ساعت 30: 9 روز مذکور با استقبال باشکوه ریاست، معاونین، اساتید، کارکنان و دانشجویان، این عزیزان با ضمن اهداء گل و خوشامدگویی به اتاق شورا مشایعت شدند.

ابتدا آقای دکتر براتی رئیس محترم دانشگاه با تقدیر و تشکر از فداکاری جانبازان عزیز حضور این بزرگواران را به دانشگاه گرامی داشتند و سپس سرکارخانم دکتر هاشمیان معاون دانشجویی و فرهنگی ضمن خوش آمدگویی و تقدیر از حضور آنها درباره پروژه ثبت زندگینامه جانبازان از سوی تیم دانشگاه خیام صحبت نمودند. که مورد استقبال جانبازان قرار گرفت.

این مهمانان ویژه ضمن تشکر از میزبانی دانشگاه خیام و تایید پروژه ثبت زندگینامه جانبازان، توصیه نمودند در این پروژه به خانواده‌های آنها نیز توجه شود. آنها درباره اهمیت نیت خداگونه که تغییرناپذیری در مرام رزمندگان ایجاد می‌کند صحبت کرده و صبر در برابر سالها رنج و محدودیت را مدیون نیت الهی معرفی نمودند.

این مراسم با پذیرایی از حضار به پایان رسید.

دانشگاه خیام

ثبت توسط : مرکز آمار، اطلاعات و امور رایانه ای تعداد بازدید : ۳۴۵ مشاهده نسخه چاپی اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی