برگزاری پنجمین همایش نجوم آماتوری

برگزاری پنجمین همایش نجوم آماتوری

پنجمین همایش نجوم آماتوری استان خراسان رضوی، جمعه 17 شهریور 1402 به میزبانی دانشگاه خیام و با همکاری انجمن نجوم مشهد و به همت هسته پژوهشی نجوم و اپتیک دانشگاه خیام برگزار شد. در ادامه گزارش تصویری این همایش ارائه می‌گردد:

سخنرانی جناب اقای دکتر جمشید قنبری، استاد محترم نجوم و پیشکسوت دانشگاه خیام و دانشگاه فردوسی مشهد در افتتاحیه (بخش اول) پنجمین همایش نجوم آماتوری استان خراسان رضوی، ۱۷ شهریور ۱۴۰۲، دانشگاه خیام.

سخنرانی جناب آقای دکتر ابراهیم براتی، رییس محترم دانشگاه خیام در افتتاحیه پنجمین همایش نجوم آماتوری استان خراسان رضوی، ۱۷ شهریور ۱۴۰۲، دانشگاه خیام.

سخنرانی جناب اقای دکتر بهرام خالصه، استاد محترم نجوم و پیشکسوت دانشگاه خیام و دانشگاه فردوسی مشهد در افتتاحیه پنجمین همایش نجوم آماتوری استان خراسان رضوی، ۱۷ شهریور ۱۴۰۲، دانشگاه خیام.

سخنرانی جناب اقای دکتر علی آهنج، مدیر محترم گروه فیزیک دانشگاه خیام در افتتاحیه پنجمین همایش نجوم آماتوری استان خراسان رضوی، ۱۷ شهریور ۱۴۰۲، دانشگاه خیام.

سخنرانی جناب آقای دکتر حمیدرضا عدالتی، فرزند محترم زنده یاد دکتر محمدتقی عدالتی، در افتتاحیه پنجمین همایش نجوم آماتوری استان خراسان رضوی، ۱۷ شهریور ۱۴۰۲، دانشگاه خیام.

سخنرانی سرکار خانم دکتر عادله یونس‌خواه با عنوان «شکارچی سیارک» در بخش دوم پنجمین همایش نجوم آماتوری استان خراسان رضوی، ۱۷ شهریور ۱۴۰۲، دانشگاه خیام.

سخنرانی جناب آقای سید محمد هادی طباطبایی یزدی با عنوان «یک پروژه حرفه ای در نجوم آماتوری» در بخش دوم پنجمین همایش نجوم آماتوری استان خراسان رضوی، ۱۷ شهریور ۱۴۰۲، دانشگاه خیام.

سخنرانی سرکار خانم دکتر آسیه یعقوبی با عنوان «نجوم در تربت حیدریه» در بخش دوم پنجمین همایش نجوم آماتوری استان خراسان رضوی، ۱۷ شهریور ۱۴۰۲، دانشگاه خیام.

سخنرانی سرکار خانم موحده خوش‌طبخ با عنوان « از تجربه انزوا تا تماشای هیبت » در بخش دوم پنجمین همایش نجوم آماتوری استان خراسان رضوی، ۱۷ شهریور ۱۴۰۲، دانشگاه خیام.

سخنرانی سرکار خانم بهاره سرورزاده با عنوان «اجرام صوفی» در بخش دوم پنجمین همایش نجوم آماتوری استان خراسان رضوی، ۱۷ شهریور ۱۴۰۲، دانشگاه خیام.

سخنرانی جناب آقای مجید الهی با عنوان «نجوم در قوچان» در بخش سوم پنجمین همایش نجوم آماتوری استان خراسان رضوی، ۱۷ شهریور ۱۴۰۲، دانشگاه خیام.

سخنرانی جناب آقای محمدرضا الله یار پور با عنوان «خوشه پروین» در بخش سوم پنجمین همایش نجوم آماتوری استان خراسان رضوی، ۱۷ شهریور ۱۴۰۲، دانشگاه خیام.

سخنرانی سرکار خانم مهساسادات جوادی با عنوان «محاسبه بارش شهابی برساوشی امرداد ۱۴۰۲» در بخش چهارم پنجمین همایش نجوم آماتوری استان خراسان رضوی، ۱۷ شهریور ۱۴۰۲، دانشگاه خیام.

سخنرانی جناب آقای دکترعمرعلیزایی یوسف‌آبادی با عنوان «نجوم در تایباد و تولید بازی و سرگرمی نجومی» در بخش چهارم پنجمین همایش نجوم آماتوری استان خراسان رضوی، ۱۷ شهریور ۱۴۰۲، دانشگاه خیام.

سخنرانی جناب آقای سید علی اصغر ربانی با عنوان «نجوم در پژوهشسراهای دانش‌آموزی استان» در بخش چهارم پنجمین همایش نجوم آماتوری استان خراسان رضوی، ۱۷ شهریور ۱۴۰۲، دانشگاه خیام.

حسن ختام برنامه های این دوره نیز رصد در رصدخانه دانشگاه خیام بود.

ثبت توسط : مرکز آمار، اطلاعات و امور رایانه ای تعداد بازدید : ۶۶۴ مشاهده نسخه چاپی اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی