برگزاری پنجمین کارگاه آموزشی در هفته کارآفرینی

برگزاری پنجمین کارگاه آموزشی در هفته کارآفرینی

برگزاری پنجمین کارگاه آموزشی در هفته کارآفرینی، با موضوع آشنایی دانشجویان با بومی‌سازی و تدوین دانش فنی در خصوص تجهیزات ابزاردقیق و افتتاحیه مسابقه علمی مهارتی نرم‌ افزارهای مهندسی با حضور آقای مهندس وطن‌خواه مدیرعامل شرکت ماهان توسعه تجهیزات پارسیان و آقای مهندس ناقدی فر مدیر واحد تحقیق این شرکت با همکاری معاونت پژوهشی و تلاش دفتر ارتباط با صنعت و کارآفرینی دانشگاه

در پنجمین روز هفته کارآفرینی در تاریخ 1 آذرماه 1402، کارگاهی با حضور آقای مهندس وطن‌خواه مدیرعامل شرکت ماهان توسعه تجهیزات پارسیان و آقای مهندس ناقدی فر مدیر واحد تحقیق این شرکت، برگزار گردید که این سمینار با حضور باشکوه دانشجویان و اساتید همراه بود.

در این کارگاه دانشجویان با عملکرد شرکت ماهان توسعه تجهیزات پارسیان و مهارت‌های لازم برای جذب نیروی انسانی در این شرکت آشنا شدند و  افتتاحیه مسابقه علمی و مهارتی نرم‌افزارهای مهندسی صورت پذیرفت. در پایان آقای دکتر سبحان صفریان مدیر ارتباط با صنعت و کارآفرینی از میهمانان تقدیر و تشکر نموند. در ادامه هفته کارآفرینی سلسله کارگاه‌های دیگری برنامه‌ریزی‌شده است.

ثبت توسط : مرکز آمار، اطلاعات و امور رایانه ای تعداد بازدید : ۱۶۴ مشاهده نسخه چاپی اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی