برگزاری نمایشگاه عفاف و حجاب و اسب تروا

در تاریخ 1402/8/18 به منظور پیگیری اهداف فرهنگ عمومی و به منظور آگاهی دانشجویان از آسیب ها و صدمات ناشی از استفاده لوازم آرایشی تقلبی و اعمال جراحی زیبایی به تقلید از هنرپیشه ها و افراد مشهور دنیا  نمایشگاهی با عنوان حجاب و عفاف برگزار گردید .

همچنین از آنجا که در حال حاضر یکی از معضلات جوانان متاسفانه در دسترس بودن مواد مخدر در سطح جامعه می باشد که جوانان به منظور کنجکاوی و تجربه به سمت آن می رود واحد فرهنگی دانشجویی دانشگاه با آسیب شناسی چالش های فرهنگی دانشجویان، به این مهم پی برده و جهت پیشگیری اقدام به تشکیل نمایشگاه مواد مخدر و آسیب های ناشی از استفاده از آن با عنوان اسب تروا از تاریخ 1402/08/18 به مدت 2 هفته در محوطه پردیس 1 نمود.

این نمایشگاه ها با استقبال دانشجویان همراه بود.

ثبت توسط : مرکز آمار، اطلاعات و امور رایانه ای تعداد بازدید : ۱۵۱ مشاهده نسخه چاپی اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی