برگزاری ششمین کارگاه آموزشی در هفته کارآفرینی

برگزاری ششمین کارگاه آموزشی در هفته کارآفرینی

برگزاری ششمین کارگاه آموزشی در هفته کارآفرینی، با موضوع آشنایی دانشجویان با ترندهای روز هوش مصنوعی  در استارتاپ‌ها با حضور آقای مهندس رفعتی هم بنیان‌گذار استارتاپseenous با همکاری معاونت پژوهشی و تلاش دفتر ارتباط با صنعت و کارآفرینی دانشگاه

در ششمین روز هفته کارآفرینی در تاریخ 2 آذرماه 1402، کارگاهی با حضور آقای مهندس رفعتی هم بنیان‌گذار استارتاپseenous برگزارشد . در این کارگاه، به موضوع شکل گیری استارتاپ ها پرداخته شد و ترندهای هوش مصنوعی در استارتاپ  صحبت شد . همچنین حاضرین در کارگاه با عملکرد هم بنیان گذار استارتاپ آشنا شدند. در پایان آقای دکتر سبحان صفریان مدیر ارتباط با صنعت و کارآفرینی از میهمانان تقدیر و تشکر نموند. در ادامه هفته کارآفرینی سلسله کارگاه‌های دیگری برنامه‌ریزی‌شده است.

ثبت توسط : مرکز آمار، اطلاعات و امور رایانه ای تعداد بازدید : ۲۰۴ مشاهده نسخه چاپی اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی