گزارش روز پست(فرهنگ عمومی)

گزارش روز پست(فرهنگ عمومی)

چگونه  می توان فرهنگ عمومی را بهبود بخشید؟

چهاردهم آبان ماه با نام «روز فرهنگ عمومی» شناخته می‌شود.  فرهنگ عمومی را می‌توان راهنمای اعمال انسان‌ها و معرف جهان بينی‌های آنها در زندگی دانست. فرهنگ تعيين‌كننده چگونگی تفكر و احساس اعضای جامعه است. در این بین فرهنگ عمومی به معنای فرهنگ غالب و گسترده‌ای است كه در ميان عموم جامعه رواج و رسوخ دارد و حوزه‌ای از عقايد،‌ ارزش‌ها، جلوه‌های احساسی و هنجارهاست كه اجبار اجتماعی غير رسمی از آن حمايت می‌كند و فراتر از گروه‌ها و اقشار خاص در كليت جامعه مورد قبول است.

در این راستا از دانشجویان خواسته شد تا نظرات و پیشنهادات خود را در مورد این سوال «چگونه می توان فرهنگ عمومی را بهبود بخشید» در صندوق بیاندازند. نتیجه بررسی این نظرات طبق عناوین ذیل به منظور بهره‌مندی دسته‌بندی گردیده است:

گزارش پاسخ‌های دانشجویان به سوال (چگونه می توان فرهنگ عمومی را بهبود بخشید) به مناسبت روز فرهنگ عمومی

در دو پردیس تعداد 40 پاسخ دریافت گردید با کنارگذاشتن برگه های سفید و پاسخ های نامرتبط که گویا دانشجویان ارتقاء فرهنگ عمومی را در انداختن کاعذ به صندوق نظرسنجی تفسیر کرده بودند سایر پاسخ ها به شرح زیر می باشد.

«به سختی!»؛

کاهش هزینه ها در دانشگاه؛

تغییر در  ترکیب غذای سلف و پذیرایی (مثلا به جای چای نسکافه پذیرایی شود)؛

در اولویت قراردادن دانشجویان؛

حذف مشاغل و گروه‌هایی از جامعه به جای همزیستی مسالمت آمیز؛

اهدای کادو در مناسبت‌ها؛

احترام به عقاید دیگران، و آغاز ارزش گذاری برای یکدیگر از خانواده؛

خود دوست داری و عشق به خود و فرزندان و ارائه لبخند و محبت به دیگران و تنها به کافی شاپ و بازار نرفتن

رعایت بهداشت فردی؛

فاصله گرفتن از آدم‌های سمی و عدم مقایسه خود با دیگران و همچنین افزایش خودشناسی؛

خواندن کتاب؛

تربیت درست آدمها، عدم ازدواج بدون فکر، انسان بودن، مهربان بودن، رعایت حریم شخصی و افزایش احساس مسئولیت؛

توجه به خواسته های نسل جدید و وجدان جمعی و کارگروهی و تبلیغات برای فرهنگ؛

اختلاط سلف! ارتباط مستقیم فرهنگ با ثروت؛

در انتها «... نباشیم» مطرح شده بود که خود سوالی جدید مطرح می کند و در فرصت دیگر می توان به آن پرداخت.

ثبت توسط : مرکز آمار، اطلاعات و امور رایانه ای تعداد بازدید : ۱۷۰ مشاهده نسخه چاپی اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی