حضور فعال دانشجویان خیام در نمایشگاه پژوهش و فناوری خراسان رضوی

حضور فعال دانشجویان خیام در نمایشگاه پژوهش و فناوری خراسان رضوی

امسال هم دانشجویان گروه های مختلف آموزشی پای کار آمدند و با حضوری فعال و دلسوزانه در نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری، پویایی و سرزندگی در دانشگاه خیام را نمایان ساختند.

دانشجویان ۲۲ رشته دانشگاه خیام با همکاری و تعامل و انگیزه ای مثال زدنی به معرفی دستاوردها و فعالیت های علمی و پژوهشی خود پرداختند که مورد توجه بسیاری از مخاطبین، مسئولین، شرکت ها و نهادهای دولتی و غیر دولتی قرار گرفت.

یکی از بهترین دستاوردهای این نمایشگاه تقاضای شرکت های دانش بنیان، سازمان ها و نهادهای دولتی و غیر دولتی در جهت جذب این دوستان بود که همانا با رسالت دانشگاه خیام به عنوان یک دانشگاه کارآفرین و پویا در راستای ارتباط با صنعت و جامعه همخوانی دارد.

ثبت توسط : مرکز آمار، اطلاعات و امور رایانه ای تعداد بازدید : ۳۲۵ مشاهده نسخه چاپی اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی