فعالیت های انجمن علمی زبان در هفته پژوهش

انجمن علمی زبان انگلیسی دانشگاه خیام در تاریخ 9 آذرماه 1402 برنامه‌ های ذیل را در نمایشگاه بین المللی مشهد به مناسب بزرگداشت هفته پژوهش در بخش ارائه های سالن عطار برگزار کرد.

1 – نشست آشنایی با نرم افزار های مدیرت منابع و استناددهی زوترو و پژوهیار (از ساعت 12 الی 13) :  در این نشست، آقای اردلان قمری دانشجوی کارشناسی ارشد مترجمی زبان انگلیسی دانشگاه خیام و دبیر انجمن علمی زبان انگلیسی به شرح اجمالی این دو نرم افزار پرداختند. از نرم افزار زوترو می توان به عنوان یکی از قوی ترین نرم افزار های حوزه تحقیق در امر مدیریت منابع و استناددهی اشاره کرد.

2 – نشست آشنایی با حوزه فریلنس در ترجمه ( از ساعت 13 الی 14): در این نشست، آقای سپهر گلمکانی فارغ التحصیل کارشناسی ارشد مترجمی زبان انگلیسی دانشگاه خیام، به شرح حوزه فریلنس (آزادکاری)، مزایا و معایب آن پرداختند و در ادامه وبسایت های کاربردی در این زمینه را معرفی کرده و شرح دادند.

ثبت توسط : مرکز آمار، اطلاعات و امور رایانه ای تعداد بازدید : ۱۶۸ مشاهده نسخه چاپی اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی