گزارش سمینار آشنایی با آزمون دولینگو

انجمن علمی زبان انگلیسی دانشگاه خیام در 15 آذرماه 1402 سمینار آشنایی با آزمون دولینگو را به مناسبت بزرگداشت هفته پژوهش برگزار کرد. مدرس این سمینار، سرکار خانم محدثه سالاری فارغ التحصیل کارشناسی زبان و ادبیات انگلیسی دانشگاه خیام و مدرس زبان انگلیسی بودند.

در این سمینار به مباحثی همچون، مدارک مورد نیاز برای ثبت نام، طریقه ثبت نام، قوانین آزمون، طریقه برگزاری آزمون، تفاوت آزمون دولینگو با سایر آزمون‌های بین المللی و منابع آزمون پرداخته شد. برگزاری آزمون دولینگو از سال 2016 به صورت آنلاین آغاز شد و مدت زمان آن 1 ساعت و اعتبار این آزمون به مدت 2 سال است و نتیجه آن پس از 48 ساعت برای شرکت کنندگان ارسال می‌شود.

این آزمون از سه بخش تشکیل شده است:

1. Quick Setup

2. Adaptive Questions

3. Video Interview & Writing Sample

در این سمینار، هر بخش به صورت کامل تشریح شد و پس از آن لیستی از دانشگاه‌هایی که این آزمون مورد تایید آن هاست نیز به شرکت‌کنندگان نمایش داده شد.

ثبت توسط : مرکز آمار، اطلاعات و امور رایانه ای تعداد بازدید : ۱۵۱ مشاهده نسخه چاپی اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی