انعقاد تفاهم نامه همکاری مشترک میان دانشگاه خیام و اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی

در تاریخ 29 بهمن 1402، در اتاق شورا ساختمان پردیس یک، نشستی فی مابین دانشگاه خیام و اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی برگزار گردید، حاضرین در جلسه به قرار زیر بودند.

جناب آقای مهندس بابایی مدیرکل اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی و هیأت همراه جناب آقای محمدی معاون تعاون، سرکار خانم فاضل، معاون کار آفرینی و سرکارخانم مهندس عبدل علی پور، ریس اداره توسعه وکار آفرینی و مسئولین دانشگاه ، جناب آقای دکتر براتی ریاست دانشگاه و معاونین محترم جناب آقای دکتر رجب‌زاده مقدم معاون پژوهشی و فناوری و جناب آقای دکتر یعقوبی معاون اداری مالی و سرکار خانم دکتر هاشمیان معاون فرهنگی و سرکار خانم دکتر اقبال معاون آموزشی و جناب آقای دکتر صفریان مدیر محترم ارتباط با صنعت و مدیرگروه مکانیک و صنایع دانشگاه.

در ابتدای جلسه، آقای مهندس بابایی درباره چالش‌های اساسی بازار کار صحبت کردند و بیان نمودند که در دانشگاه وجود بازار کار ضرورت دارد. ایشان همچنین بر نیاز محور نبودن جذب دانشجویان اشاره نمودند که باعث می‌شود تعداد زیادی فارغ‌التحصیل بیکار و تعداد زیادی پست خالی در کسب کارها ایجاد شود. به گفته ایشان، از خرداد ماه تاکنون 5500 فرصت شغلی از سوی کسب ‌وکارها ثبت شده است که منجر به جذب 450 نفر شده است. ایشان اطلاعاتی راجع به باشگاه نوجوانان کارآفرینی، کانون کارآفرینان برتر رسمی، مراکز مشاوره وکار آفرینی و مراکز کاریابی ارائه دادند.

در این جلسه، از سوی دانشگاه خیام نیز توانایی‌ها و زمینه‌های همکاری به شرح زیر اعلام گردید.

امکان ثبت تجربیات کارآفرینان برتر به شکل حرفه‌ای، تولید محتوا برای سنین مختلف در زمینه  فرهنگ‌سازی برای اهمیت اشتغال نسبت به تحصیلات آکادمیک غیر کارآفرین، برگزاری جلسات امید آفرینی برای دانشجویان با دعوت از کارآفرینان برتر، اجرای طرح مهارت‌آموزی از طریق انجمن‌های علمی و الزام آنها به برگزاری دوره‌های مهارتی به‌موازات تحصیلات آکادمیک برای ایجاد فرصت‌های بیشتر شغلی و اعلام آمادگی برای فعالیت‌های مشترک در زمینه‌های کارآفرینی، اشتغال و ایجاد امید و انگیزه برای نسل جوان مطرح گردید.

سپس تفاهم ‌نامه همکاری بین دانشگاه خیام و اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی منعقد گردید و به امضای جناب آقای دکتر براتی ریاست محترم دانشگاه خیام و آقای مهندس بابایی مدیرکل اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی رسید.

امید است که با برقرار شدن تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه و اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی برای دانشجویان خیام آینده روشن پیش رو باشد.

ثبت توسط : مرکز آمار، اطلاعات و امور رایانه ای تعداد بازدید : ۱۴۰ مشاهده نسخه چاپی اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی