کسب عنوان قهرمانی مسابقات فوتسال دانشجویان پسر دانشگاه های منطقه ۹ و انتخابی المپیاد دانشجویان کشور به میزبانی دانشگاه شاهرود توسط تیم فوتسال دانشگاه خیام

مسابقات قهرمانی فوتسال دانشجویان پسر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی منطقه ۹ کشور به منظور کسب سهمیه شانزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان کشور، به میزبانی دانشگاه صنعتی شاهرود ۵ لغایت ۱۰ اسفندماه ۱۴۰۲ برگزار گردید.

در این مسابقات ۹ دانشگاه در دو گروه ۴ و ۵ تیمی به رقابت پرداختند که دانشگاه خیام با سه برد و یک مساوی از مرحله گروهی صعود و در مرحله نیمه‌نهایی و در دیداری حساس و تماشایی موفق شد با نتیجه ۴ بر صفر دانشگاه بیرجند را از پیش رو بردارد و در فینال مسابقات با اقتدار و با نتیجه ۵ بر صفر مقابل دانشگاه فردوسی مشهد پیروز و ضمن کسب مقام قهرمانی مسابقات ، سهمیه المپیاد ورزشی دانشجویان کشور را بدست آورد.

در این مسابقات پس از دانشگاه خیام ، دانشگاه فردوسی مشهد و دانشگاه صنعتی شاهرود به ترتیب مقام  دوم و سوم مسابقات را بدست آوردند .

اسامی کادر:

سرپرست تیم : محمد ملازاده

سرمربی : محسن اذانی

مربی : حسین کلانتر

مربی آنالیزور : حسین سویزی

اسامی بازیکنان:

۱.سجاد عادلی پور

۲.سینا اسدی

۳.مجتبی پارساپور

۴.یاسین حلیمی

۵.سجاد بخشیان

۶.اسماعیل حکیمی