برگزاری مراسم اعیاد شعبانیه

برگزاری مراسم اعیاد شعبانیه

به مناسبت گرامیداشت اعیاد شعبانیه، ولادت باسعادت حضرت اباعبدا... الحسین(ع) و برادر باوفایش حضرت ابوالفضل‌العباس روز جانباز و حضرت علی‌بن‌الحسین سید ساجدین، زین‌العابدین علیه‌السلام مراسم جشنی توسط کانون قرآن و عترت دانشگاه و همکاری واحد فرهنگی  در محل نمازخانه‌های پردیس 1 و 2دانشگاه بعد از نماز ظهر و عصر برگزار گردید در این مراسم پس ازذکر فضائل و مناقب ائمه‌اطهار توسط ذاکر اهل بیت مولودی‌خوانی شد و در ادامه یکی از راویان و جانبازان جنگ تحمیلی از نحوه جانبازی خود و خصوصیات وشخصیت رزمندگان دردوران جنگ تحمیلی و جبهه و جنگ صحبت نمودند در پایان این مراسم از دانشجویان پذیرایی بعمل آمد.

کانون قرآن و عترت
                      معاونت فرهنگی و دانشجویی

ثبت توسط : مرکز آمار، اطلاعات و امور رایانه ای تعداد بازدید : ۱۷۲۹ مشاهده نسخه چاپی اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی